Explorează cu ochii, descoperă cu sufletul!

Ieșirile pe munte sunt probabil cea mai sănătoasă alternativă a mersului la sală. Peisajele de o frumusețe răpitoare, aerul curat și rece, escaladarea pantelor până la atingerea vârfului, toate acestea ar trebui să te convingă să ieși din casă și să-ți alegi următorul munte de cucerit.

În toată perioada această incertă, sunt puține lucruri pe care știi că te poți baza 100%. Însă natura nu te va dezamăgi niciodată. Mereu în continuă schimbare și întotdeauna rezilientă, ea te va atrage către poienițe însorite, poteci bătătorite și culmi înalte.

Te-am convins? Parcă ai vrea să evadezi un weekend, să iei gașca cu tine și să descoperiți frumusețile Carpaților. Dar înainte de a pleca la drum, vei avea nevoie de un ghiozdan bine echipat. În funcție de lungimea și dificultatea traseului, trebuie să te asiguri că ai cu tine tot ce este necesar. Mai jos, ți-am lăsat niște idei pentru kitul începătorului pe munte.

Mai întâi de toate, sticla cu apă. Efort susținut fără hidratare nu se poate, așa că ia cu tine recipientul preferat și umple-l până la refuz.

Gustările au rolul de a-ți da și mai multă energie, pentru ca tu să poți urca până în vârf fără probleme. O porție de Müller Riso e numai bună atunci când faceți un popas scurt și simți că te-a luat puțin foamea. Poți alege varianta simplă, sau cu adaosul preferat, fie că este vorba de căpșuni, cireșe, ciocolată sau fistic. Pe lângă snackul preferat, poți adăuga un baton proteic sau chiar un Mullermilch Protein de băut, care îți va da energie pentru drum și o porție bună de hidratare. Nu uita sa iei și câteva fructe (mere, banane, afine), care să te ajute să reziști drumului solicitant.

Pe lângă toate acestea, o busolă, o frontală și un briceag sunt elementele esențiale pe care ar trebui să le aibă în ghiozdan orice munțoman.

Echipează-te pentru escapada montană cu o seară înainte și pleacă a două zi la drum fără să fi uitat nimic din cele necesare. Bucură-te de natură, de prieteni, de un traseu care te face mai puternic și de tot ce are de oferit experiența unor zile în mijlocul munților!Dacă ți-a plăcut acest articol îl poți împărtăși cu prietenii tăi


Starea ta de bine, mereu la îndemână
Magia fulgilor de ovăz
Respectă-ți timpul tău cu tine!
Ai grijă de corpul tău și el va avea grijă de tine
Lucrurile mici care contează În viața de zi cu zi