Cheesecake fără blat

Ingrediente:

  • 610 g cremă de brânză;
  • 50 g smântână Müller 24% grăsime;
  • 160 g zahăr;
  • 4 ouă;
  • 400 g smântână pentru gătit;
  • 100 g făină;
  • o lingură de amidon de porumb;
  • vanilie.

Mod de pregatire:

Folosește un bol maricel și un tel pentru a amesteca toate ingredientele. Începe cu crema de brânză, smântâna Müller 24% grăsime și zahărul. Imediat ce acestea s-au omogenizat, continuă cu restul ingredientelor: ouăle unul cate unul, vanilia, smântâna pentru gătit, făina și amidonul. Acoperă o tavă rotundă cu laterale detașabile cu o hârtie de copt și pune în ea tot aluatul obținut. Bagă la cuptorul preîncălzit la 220 de grade pentru 35-40 de minute.

Între timp, pregătește și crema delicioasă pe care o vei pune pe deasupra, punând la topit ciocolata neagră și câteva linguri de smântână pentru gătit. Scoate prăjitura din cuptor și lasă-o puțin la răcit. Se poate servi călduță, însă este mult mai bună după ce a stat câteva ore la frigider. Rezultatul? O bunătate cu über gust perfect.

Poftă über-bună!

Dacă ai rețete proprii gătite cu produse Müller, share-uieste-le cu noi ca să le putem publica pe site.