Prăjitură cu zmeură și lămâie

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 250 gr făină
  • 250 gr zahăr
  • 150 ml smântână Müller 24% grăsime
  • 10 gr praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lămâie
  • 250 gr zmeură
  • 80 ml ulei

Mod de pregătire:

În bolul unui malaxor sau într-un bol se pun cele 5 ouă și se bat cu telul sau mixerul, timp de 5 minute sau până când se dublează în volum. Pentru ca prăjitura să fie foarte pufoasă, adaugă smântâna Müller de 24% grăsime, über cremoasă, apoi praful de copt, făina, ulei de floarea soarelui și coaja rasă de la o lămâie, apoi amestecă totul foarte bine până se omogenizează. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, adaugă zmeură deasupra și pune-o în cuptor la 180 grade, timp de 25 minute.

Poftă über-bună!

Dacă ai rețete proprii gătite cu produse Müller, share-uieste-le cu noi ca să le putem publica pe site.