Sufleu cu Müller Das Kaskaval și salată cu rucola și mere

Ingrediente:

Pune laptele la încălzit, la foc mic. Adaugă făină și amestecă bine timp de câteva minute, până când capătă o consistență cremoasă și dispar toate cocoloașele. Ia totul de pe foc și adaugă untul, apoi mai amestecă puțin. Separă albușurile de gălbenușuri, iar pe cele din urmă adaugă-le peste amestecul obținut anterior. Toacă ceapa mărunt și dă Muller Das Kaskaval pe răzătoare, apoi adaugă-le peste amestecul de mai înainte și presară sare și piper. Pregătește 4 vase ramekin sau orice alte vase care se pot băgă la cuptor. Se ung cu puțin unt și se tapetează cu faină și parmezan dat pe răzătoare. Împarte compoziția în mod egal și adaug-o În cele 4 vase. Vasele se pun Într-o tavă umplută un sfert cu apă. Pune totul la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C timp de 30 minute. Taie merele felii și amestecă-le cu rucola, semițe de rodie, nuci și stropește totul cu puțin ulei de măsline. Așează salata pe farfurie și  pune deasupra sufle-ul. 

 

Poftă über-bună!

Timp de preparare: 30 minute 

Dacă ai rețete proprii gătite cu produse Müller, share-uieste-le cu noi ca să le putem publica pe site.