Ingrediente:
Pune laptele la încălzit, la foc mic. Adaugă făină și amestecă bine timp de câteva minute, până când capătă o consistență cremoasă și dispar toate cocoloașele. Ia totul de pe foc și adaugă untul, apoi mai amestecă puțin. Separă albușurile de gălbenușuri, iar pe cele din urmă adaugă-le peste amestecul obținut anterior. Toacă ceapa mărunt și dă Muller Das Kaskaval pe răzătoare, apoi adaugă-le peste amestecul de mai înainte și presară sare și piper. Pregătește 4 vase ramekin sau orice alte vase care se pot băgă la cuptor. Se ung cu puțin unt și se tapetează cu faină și parmezan dat pe răzătoare. Împarte compoziția în mod egal și adaug-o În cele 4 vase. Vasele se pun Într-o tavă umplută un sfert cu apă. Pune totul la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C timp de 30 minute. Taie merele felii și amestecă-le cu rucola, semițe de rodie, nuci și stropește totul cu puțin ulei de măsline. Așează salata pe farfurie și pune deasupra sufle-ul.
Poftă über-bună!
Timp de preparare: 30 minute